Hajjj!

Helvete vad tiden går fort! Snart är maj över liksom! Vad hände? Hann med 5 dagar i maj typ..

Ligger här i mörkret för mig själv och saknar Danne, hatar att sova själv! Kallt, tråkigt och lite läskigt. Jag är jätte avis på alla som snart tar studenten och får va jätte glada och ha kul! Fan det är seriöst 4 år sen man tog studenten, det känns inte okej att fylla 23! Ungt men ändå så gammalt! ;) vill va 16 igen.

Jag har inga vänner! Bara Maria och Malin som bor 80367 mil ifrån mig :( känner mig ganska mobbad faktiskt. Kan ju bero på att jag är för bra för alla mongos där ute.. Mm! Måste va så.

För övrigt så är jag brun på framsidan av kroppen och vit på baksidan. Får väl sola den nästa sommar, det är ju typ vinter igen! Fan jävla Norden piss Sverige! Säger som Johan Glans - kallt som i en isbjörns rövhål!!!

Hejdå.
Här kommer lite random bilder.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3328475/images/2012/pic_204741315.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3328475/images/2012/pic_204741316.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3328475/images/2012/pic_204741318.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3328475/images/2012/pic_204741322.jpg" class="image">


:(

Sitter på facebook och kollar min historik med pappa, jävligt jobbigt! Tårarna tar inte slut...

VARFÖR!!!????

jag orkar inte, livet får inte va så här orättvist!!!

Hallelujah!

Jag är bara så jävla glad att sommarn är här!!

Plus att jobb vill ha mig utan att jag ens sökt dom ;)


Småland

Imorgon bitti bär de av mot smålandet, dvs om ca 5 timmar...

Ligger i soffan och kollar tv, måste verkligen försöka få lite sömn om jag ska orka köra imorgon. Men när man måste sova då går det ju fan inte!

Ska bli kul att komma till Småland ändå, öppningshelg på high charparral vilket betyder att man kommer träffa massa gamla vänner och bekanta. Sen fyller min favorit tjej 23 imorgon, eller idag då ;)
Malin jag hoppas du kommer!! :D

Livet känns smått fucked up, men ändå liiite lättare. Men saknaden är helt enorm! Snart en hel månad sen!? Så jävla sjukt! Min lilla pappa, jag längtar varje dag tills vi ses igen! <3

Nej, försöka blunda lite nu.
Puss.


<3

Ligger i sängen jämte en sovande älskling. Är hemma med honom i Fårösund ikväll. Det är
Så skönt att få vara med min älskling. Han får mig verkligen på andra tankar och lyckas göra mig lycklig med bara hans existens. Är kär varje minut jag är med honom! <3
Haft en jätte mysig kväll, grillat och myst till 100%

Nu ska jag kolla lite på tv. Sen krypa ner här igen.
Saknar min pappa. Saknar tryggheten! Saknar hans små kommentarer på fb. Han hade alltid något klok eller roligt att säga. Fan!! :'(
Man saknat ALLT!


Tisdag

Hej!
Seg dag. Kanske blir stan snart, vi får se. Men på torsdag blir det nog iaf Småland en sväng :) det kan ju bli trevligt. Komma ifrån lite och få komma lite på andra tankar kan va skönt.

Nu ska jag ta en promenad med mor min och Nosse :)

Posss


Mixed

Pappas begravning var i fredags. Det var såå vacker det kan bli! Men samtidigt det jobbigaste jag vart med om! Även fast begravningen vart så landar det ändå inte. Att det är sant. Att pappa är död. Jag tror det är på så vis att om man verkligen inte kan förstå att han är är död, så är han helt enkelt inte det. Han finns fortfarande kvar. That's it!

Mår bra trots omständigheterna..men finns ju inget annat i tankarna än pappa. Så är det, och kommer va så ett långt tag till.
Jag är tacksam för all omtanke man fått! Verkligen! Djupt tacksam! Det berör verkligen. Men man vet ändå att ingen vet hur det känns att förlora en äkta far en pappa som var världens finaste människa. Ingen som
Själv vart med om det.
Ibland känner man att man vill prata med dom som vet, men samtidigt inte. Jag vill försöka bearbeta det själv. ( alltid vart sån ) men det kanske inte är så bra? Va fan vet jag?

Över till något helt annat:
Ligger och tänker lite... Tex: När något är bra, då kan alltid folk vända och vrida på saker och bara se det negativa. Måste tyda på ren svartsjuka eller hur?
Och folk som inte har respekt i kroppen. Vad i helvet hände i deras uppfostran? Eller är dom bara allmänt inkompetenta? Och det här med förståelse. Det verkar också som världens svåraste grej för folk.. Ligger inte och skriver att jag är bäst i världen men folk alltså! Människor! Haha...

Dags att sova tror jag ;) Natti!


Drömmar

Vaknade nyss av en dröm.
Drömde en jäkligt verklig dröm om pappa. Han kom fram till mig och sa : vem har påstått att jag är DÖD?.. Han var varmt klädd och jag bara grät och grät och skrek att jag älskade honom. Jag tog honom i handen och sa kom!! Du måste komma in i huset och visa alla att du lever! Men då vaknade jag.

Vet inte hur man ska tolka drömmar, kan man bli besökt av dom döda? Vissa påstår att man kan de eftersom i vardagen kastar man bort fantasier och saker och ting man ser. Men i sömnen befinner man sig i ett helt annat tillstånd, och att dom då passar på och tar chansen.

Om det nu är så.. Så tolkar jag drömmen som att pappa ville säga att han inte är "död" utan finns där hos mig/oss.

Jag tror i alla fall på att själen lämnar kroppen, och det gjorde pappa med.
Och jag har känt hans närvaro, speciellt när jag vart själv. Svårt att förklara känslan, men typ som en stor trygghet och ett lugn.


4 maj

Idag har jag varit tillsammans med min älskade Daniel i ett helt år. Känns alldeles underbart! Är hemma med honom i Fårösund idag. <3

Idag var jag mamma och farfar och träffade prästen för att planera begravningen, det var jäkligt jobbigt. Tårarna gick inte att hålla inne när vi skulle berätta hurdan pappa var. Usch...

Nu ska vi mysa lite så man får lite glädje i kroppen.


Sorg

Hur är det med sorg egentligen, läst lite överallt.. Och det tycks vara väldigt olika.
Jag har förlorat min pappa! Mannen som jag älskade såå mycket! Min idol och förebild, min älskade älskade pappa! Jag sitter och skriver ner detta, men fattar ändå inte!
När kommer man till insikt? Kommer jag bryta ihop totalt när insikten kommer. Jag är lite rädd.. Kanske behöver man prata med någon "kunnig" vad vet jag? Jag tror aldrig jag kommer komma över just sorgen efter pappa, men jag hoppas att med tiden ska de bli lättare att hantera sorgen.
Tycker så synd om min älskade mamma som förlorat sin livskamrat! Det nalkas begravning och jag fruktar dagen.. Vill inte släppa iväg dig pappa!!! Fan också!


Saknaden

Två veckor sen pappa dog idag, helt sjukt! Känns som igår. Men nu kommer saknaden, saknar hans röst! Tryggheten han va bäst i världen på att ge.
Tiden ska göra det här
Lättare.. Men nu är allt bara konstigt!
Jag känner dåligt samvete för att jag inte kan gråta! Men det är bara för att allt är så jävla sjukt ofattbart!! Men den lilla sekunden man fattar att det är som det är så bryter man ihop, och tårarna tar inte slut...
Vart jag än vänder och vrider, vart jag än är och gör så blir jag påmind av pappa.
Men trots allt så har jag ett lugn i kroppen och känner styrka. Tror de är pappa som ger det.
Nu ska jag bara ligga här och tänka vidare på allt fina minnen jag har med min pappa. Listan är låååång! Han var ju så bra!!!!


RSS 2.0