Livet..

Man kan säga såhär, att man har tur om man får leva ett lång liv tillsammans med dom man älskar. Livet kan vända på mindre än en sekund!
Varför finns döden?? Varför ska man få genomgå denna hemska sorg?? Jag är helt tom på känslor. Tusen tankar snurrar i mitt huvud! Jag saknar min pappa!!! Ångesten kryper sig på hela tiden, jag vill inte känna såhär..
Är så fruktansvärt tacksam för all omtanke ni fina människor gett mig, det har fått mig att tro på mänskligheten igen.
Och jag tänker vara stark för min familj nu. Utan er hade jag inte vart här.

Det finns ingen sorts trygghet som den tryggheten en pappa gav <3


Pappa<3

Just nu är jag bara helt tom!
Jag kan inte gråta, inte känna, inte tänka, inte förstå!!! Kan inte acceptera. Jag väntar fortfarande på min pappa. Det är så mycket jag vill fråga dig, så mycket jag vill berätta, så mycket jag vill spendera med dig! Det är för tidigt för dig att försvinna ur mitt liv. Det är så jävla orättvist!!! Pappa!!!!
Jag kan bara inte få in det i min skalle att du inte är med mig längre! Du va så mycket för mig, min lärare min förebild.. Jag ville va som dig! Du va så jävla bäst på allt! Så fin rakt igenom, ville alla gott, och brydde dig om varenda människa. Ibland kommer jag till insikt och förstår att du inte finns kvar, och det är då allt bara faller för mig! Jag blir rädd...
Jag saknar dig så fruktansvärt mycket!! Jag kan aldrig med ord förklara min sorg och hur mycket du betyder för mig och hur otroligt mycket jag älskar dig!! Allting gick så fort, men jag är glad att vi hade en så fin relation till varandra, att vi kunde vara öppna mot varandra och alltid kunna prata om allting, all lärdom du gett mig. Alla våra diskussioner alla våra bil turer som vi tog, vi hade alltid så kul du och jag. Du var min bästa vän och du trodde alltid på mig! Oavsett vad! Du är den finaste gåvan jag haft i mitt liv. Och för din skull tänker jag vara stark, det vet jag att du hade velat. Du lever för all tid kvar i mig pappa. Du är min hjälte. Jag vet att du finns hos mig och hela familjen. Vi känner din närvaro. Det här är det tuffaste någonsin. Vi ses snart igen pappa <3 JAG ÄLSKAR DIG!!!! <3


Shäna!

Tog nyss en power walk. Varför gör jag inte det oftare?? Mår såå bra efteråt! Det får bli min träning inför beach 2012 ;)

Nu ligger jag och myser med Nosse i sängen. Ska softa resten av kvällen.

Pusshej
Bitch 2012... Hah!


Shäna!

Trött trött trött!
Vill bara gå och dö någonstans i en bomulls säng typ... Trött på att va trött.

Och så måste man städa, kul liv.

Pusshej


Nosse <3

Jag älskar dig så jävla mycket!


Frejdah!

Halloj!
Vakna lite små sent denna dag. Men de gör inget ;) ligger dock kvar i sängen och myser med Memme lite, så jävla gossig!! Upp och ta en dusch, sen ringa lillebrodern och se om han vill hitta på något... Fredag den 13, ingen skrock människa precis.
Drömde att jag hade fett snygga kläder i min byrå, slängde en snabb blick bort mot byrån men där ligger bara massa röv kläder :(
Jag vill bara att april ska vara över nu!!! Adhd månad, vinter och vår vinter och vår... I maj kan man ju i alla fall konstatera att de är vår, och kanske hänga in sin tjocka jacka ?
Nej upp och hoppa lite ;)

Pusshej


Påsk osv.

Förra påsken va galen! Vi söp nog 4 dagar i rad, denna påsken verkar otroligt död, händer ingenting!

Jahaaa.. Snart är de sommar! Måste fixa sommarjobb!! Pallar inte gå hemma som en fattig kyrkråtta lägre, tar tag i sakerna i veckan ;)

Får väl göra mig ordning, man vet ju aldrig vad som kan hända. Glad påsk folket!
Pusshej
bild från förra påsken.


Härligheter!

"Ett inlägg i månaden" känns som mitt sätt att blogga på. Skärpning!

Nu har det ju i alla fall hänt en del saker i livet som jag tänkte ni skulle få ta del av ;)

JAG HAR FÖRLOVAT MIG! Ja, i självaste Eifel tornet med min älskade Daniel. Och kön till hissarna var sjuk! Så vi gick faktiskt upp! Fick nog 3 små hjärtattacker på vägen upp. (rökare)

Paris var fan den coolaste staden älskade den direkt!! Så romantisk stad. Smått med såå stort! Och arkitekturen var bara enastående, dit kommer jag åka fler gånger, utan tvekan... Shoppade och åt. Och kollade på alla se värdigheter. Grymt!

På väg hem stannade jag och Danne hos älsklingen Maria, det var skit kul! Vi drack och dansade! ;)

Nu är man hemma och tillbaka till vardagen, svårt att landa. Men skönt de me...

Jag vill träna!!! Har motivationen med kommer inte till skott, men jag vill fan inte gå ner på fårösunds svettiga mans gym! Och springa är inte min grej, några idéer?

Pusshej!


RSS 2.0